Brf Utblicken

I Brf Utblicken bygger vi relationer över balkonggränserna –  här finns det en plats för alla. På den lugna takterrassen kan du njuta av den underbara utsikten, läsa en god bok eller påta i en av föreningens odlingslådor. Tar du hissen ner till innergården kanske du hittar ett par grannar som spelar ett parti boule eller så har de samlats vid grillen för en gemensam middag. Samtidigt är du bara några minuter från ett mysigt restaurangbesök eller en kvällspromenad längs Gavleån.

Brf Utblicken består av 58 lägenheter i 15 våningar. Här bor du i en av Gävles högsta byggnader med flera takterrasser och en storslagen utsikt. Du kan välja att bo i en etta på 32,5 kvm, tvåa på 43 kvm, trea på 71,2 kvm eller fyra på 81 kvm, samtliga lägenhetstyper har moderna planlösningar med det lilla extra.

Våra lägenheter

Samtliga lägenheter i Brf Utblicken har balkong eller uteplats mot innergård. De stora och höga fönstren gör lägenheterna ljusa och ger en känsla av att balkong eller uteplats blir en del av rummet. De större lägenheterna är genomgående vilket ger extra ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheterna har mattlackade ekparkettgolv, förutom i hallen där det är svarta klinkerplattor. Väggarna i allrummen är målade i en varmt ljusgrå ton och sovrummen en något mörkare nyans. Badrummet är helkaklade med vita kakelplattor och svart fog, golven har kontrasterande mattsvarta klinkerplattor. Varje lägenhet har egen tvättmaskin i badrummet. De större lägenheterna har både tvättmaskin och torktumlare medan de mindre lägenheterna har kombimaskin. Kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux.

På varje våningsplan finns fyra lägenheter:
1 RoK om 32,5 kvm
2 RoK om 43kvm
3 RoK om 71,5kvm
4 RoK om 81kvm

Bygg nära relationer med dina grannar

I Brf Utblicken finns det många gemensamma utrymmen som bäddar för både spontana och planerade umgängen. I anslutning till den 100 kvm stora takterrassen på våning 15 hittar du “Sällskapet” – ett gemensamt vardagsrum med storbilds-TV och tillredningskök. Här är du mer än välkommen till att bjuda in till spelkväll, after work eller varför inte fira en födelsedag med dina nya eller gamla vänner.

I kvarteret ges många möjligheter till gemenskap. Brf Utblicken är en av fyra bostadsrättsföreningar och tillsammans med Attendos boende med inriktning Sport och SPA delas innergård och gemensamma faciliteter.

Magisk utsikt från takterassen

Brf Utblicken är en av Gävles högsta byggnader och våra takterrasser har en underbar utsikt – över hela staden ända bort mot havet. Här kan du spendera många sommarkvällar och njuta av de fantastiska vyerna. Du har också möjlighet att öva dina gröna fingrar genom att odla på Gävles högsta odlingsplats.

Innergård fylld av möjligheter

Den gemensamma innergården tillhör hela kvarteret och är en plats som bjuder in till umgänge. Hamburgarna ligger på grillen samtidigt som du och dina grannar utmanar varandra i en omgång kubb. Om du är skraj för de höga höjderna på takterrasserna så finns här möjligheten till odling på en lite lägre nivå. Innergården är den perfekta platsen för många härliga gemensamma fritidsaktiviteter.

Vill du veta mer om Brf Utblicken?

David Töyrylä

Fastighetsmäklare

070-694 01 99
david.toyryla@skandiamaklarna.se

Mauricio Figueroa

Fastighetsmäklare

070-915 79 68
mauricio.figueroa@skandiamaklarna.se

Michaela Bolins

Fastighetsmäklare

070-694 01 84
michaela.bolins@skandiamaklarna.se

Utveckling av Smatter AB. Hörs!