Brf Loft 26

Tänk dig lägenheter med en unik karaktär, med en takhöjd på 4,5 meter och en extra etagevåning som förmedlar känslan av storstäder som London och Amsterdam. Tänk dig då också att lägenheterna dessutom ligger mitt i pulsen med närhet till restauranger och kulturliv. Välkommen till Brf Loft 26. Här kliver du rakt in i en urban livsstil där gemenskap och spontanitet finns mitt i Gävles mittpunkt.

Som lägenhetsägare i Loft 26 kommer du att befinna dig, tillsammans med dina 38 grannar, i en byggnad som sträcker sig sju våningar upp med lägenheter om 45 till 111 kvm, inklusive loftet.

Våra lägenheter

Samtliga lägenheter i Brf Loft 26 har ett spektakulärt allrum med 4,5 m i takhöjd och stora glaspartier ut mot balkong eller uteplats. Lägenheternas etagedel med knappt 1,9 m i takhöjd tillför spännande boyta med stora fönster ut mot Muréngatan.  Alla lägenheter har balkong eller uteplats mot innergård. De stora och höga fönstren gör lägenheterna mycket ljusa och ger en känsla av att balkong eller uteplats blir en del av rummet. Lägenheten inklusive etagedelen har genomgående mattlackad ekparkettgolv, i hallen svarta klinkerplattor. Väggarna i allrummen är målade i en varmt ljusgrå ton och sovrummen en något mörkare nyans. Badrummet är helkaklade med vita kakelplattor och svart fog, golven har kontrasterande mattsvarta klinkerplattor. Varje lägenhet har egen tvättmaskin i badrummet. De större lägenheterna har både tvättmaskin och torktumlare medan de mindre lägenheterna har kombimaskiner. Kök från Marbodal och vitvaror från Electrolux.

På varje våningsplan finns tre varianter av lägenheter:
3,5 RoK om 111 kvm (inkl etage)
2,5 RoK om 74 kvm (inkl etage)
1,5 RoK om 45 kvm (inkl etage)

Ditt hem blir det nya hängstället

Ny stad. Början på flera år av studier och nya vänner. Ett nytt kapitel i livet.

Ditt hem i Loft 26 blir mittpunkten oavsett var du är i livet. Umgås innan och efter en utekväll på stan – eller varför inte stanna kvar på takterrassen hela kvällen? Kanske vill du bara hänga i din underbara lägenhet med sina 4,5 meter i takhöjd?

När familjen är på besök har ni allt från kultur och shopping till en rad olika restauranger i närheten. Eller varför inte en middag hemma hos dig med egenodlade kryddor och långa samtal om gamla minnen?

Drömjobb med pendling på köpet?

Har du äntligen fått ditt drömjobb men i en annan stad? Pendlingen är redan jobbig i sig, men varför ska det vara mer krävande än vad det behöver vara? När du bor i Loft 26 hinner du till och med att köpa dig en kopp kaffe på vägen till tåget. Stressigt? Nej för att centralen ligger endast fem minuter ifrån.

Att träna ska inte vara ”ett mission”

Gymkortet har varit på samma plats i plånboken allt för länge. Abonnemanget tickar på och träningen blir ett helt mission när gymmet ligger på andra sidan stan. Vad enkelt det vore med ett gym precis utanför porten eller varför inte uppe på taket? Som boende i Loft 26 har du redan uppvärmningen klar efter trappan till gymmet.

Vill du veta mer om Brf Loft 26?

David Töyrylä

Fastighetsmäklare

070-694 01 99
david.toyryla@skandiamaklarna.se

Mauricio Figueroa

Fastighetsmäklare

070-915 79 68
mauricio.figueroa@skandiamaklarna.se

Michaela Bolins

Fastighetsmäklare

070-694 01 84
michaela.bolins@skandiamaklarna.se

Utveckling av Smatter AB. Hörs!