Kvarter SöderTorn

Söder är ett av Gävles bästa lägen. Här har du närhet till precis allt. En shoppingrunda, ett museibesök eller en mysig promenad längs Gavleån är endast ett stenkast bort. Kultur, handel, kollektivtrafik, shopping – här på Söder är möjligheterna oändliga.

Har du planer för en kväll på stan ligger Gävles krogtätaste gata, Södra Kungsgatan, nära till hands där du förutom krogar och pubar även finner en rad olika butiker och affärer. På Slottstorget finner du den traditionsenliga julbocken under julen och strax väster om torget ligger  Gävle Slott.

Nu har du möjlighet att bo här! Det urbana livsstilsboendet Kvarter SöderTorn ligger i stadspulsen mitt på Söder och består av fyra bostadsrättsföreningar med sammanlagt cirka 200 lägenheter. Storlekarna varierar mellan 30-72 kvm exklusive loft. Oavsett om du är 20 eller 60 år, lever ensam eller med familj, har vi alla ett behov av att känna trygghet och gemenskap. Kvarter SöderTorn är ett inkluderande och gränsöverskridande boende som ger dig de förutsättningar du behöver – här finns det en plats för alla.

Lägenheterna och området kring Södertorn är varsamt utarbetat och planerat. Den gemensamma innergården är den perfekta platsen för odling, grillning och fritidsaktiviteter. Så varför inte ta en omgång boule med dina nya grannar medan hamburgarna vilar på grillen? En av kvarterets takterrasser finner du på 15:e våningen men för den som är lite skraj för höga höjder finns ytterligare en terrass några trappor ned på den 7:e våningen. Terrasserna bjuder på en underbar utsikt, men här finns även möjligheten till höghöjdsodling. Bjud din granne på egenodlad sallad eller en trevlig bukett med ängsblommor från Gävles högsta odlingsplats!

I anslutning till takterrassen på våning 15 finner du ett gemensamt vardagsrum med tillredningskök och storbilds-TV. Här kan du bjuda in till härlig fest eller så kan du samla grannarna för att se när det lokala storlaget Brynäs IF slår Leksand IF i ishockey. Se kvarterslokalen som ditt andra vardagsrum – en plats där du alltid är välkommen och där du kan bygga en inkluderande gemenskap med dina grannar.

I kvarteret finns även Attendos livsstilsboende Muréngatan Sport och SPA som vi delar innergård med. Vi tror att trygghet kan byggas genom umgänge över generationer – vilket Kvarter SöderTorn har alla förutsättningar för.

directions_walk

Stationen – 10 min
Matbutik – 9 min
Gågatan – 7 min
Södra kolonin – 10 min
Gallerian nian – 15 min

directions_bike

Högskolan i Gävle – 8 min
Bouloungerskogen – 8 min
Förskola – 2 min
Gävle slott – 4 min

directions_car

Furuvik – 14 min
Högskolan i Gävle – 6 min

directions_transit

Uppsala – 47 min
Stockholm – 88 min
Falun – 75 min

Utveckling av Smatter AB. Hörs!